lunes, 14 de abril de 2008

Comunicados enviados al Sr. Bordas (Generalitat) i Sr. Alcober (Ajuntament)

Benvolgut Sr. Alcober,

Som la associació de veïns "Voluntaris de la Marina". Ens vàrem conèixer l'any passat quan feien un acte de campanya als barris de la Marina i vam aconseguir explicar les carències dels nostres barris.

Com vostè ja sap l'Ajuntament ha comprat els terrenys de l'antic poliesportiu SEAT i al pad del nostre districte hi ha el compromís de fer en aquesta legislatura un poliesportiu.

De forma simultània, i provisional, els clubs de futbol del Magòria, al setembre vinent, faran ús d'aquesta superfície de forma provisional i amb una inversió de la Generalitat de uns 900.000 euros. Aquesta provisionalitat respon al fet de la reestructuració dels terrenys de Can Batlló.

Des de la nostra associació recolzem aquesta iniciativa i ens agradaria que també s'aprofités per tal d'obrir de forma provisional pistes esportives per tal que els barris de la Marina gaudeixin d'aquest lloc de forma immediata.

Em adreçat l'escrit que li adjuntem a la Generalitat i ens agradaria sol·licitar el seu recolzament per aconseguir aquesta fita.

Aprofitem per saludar-lo ben cordialment,

A.VV. Voluntaris de la Marina
voluntariosdelamarina@gmail.com / voluntarisdelamarina@gmail.com
http://voluntariosdelamarina.blogspot.com

-----------------------------------------------------------------

Benvolgut Sr. Bordas,

Som la Associació de Veïns Voluntaris de la Marina, ens trobem ubicats als barris de la Marina, a la Zona Franca.

Tenim notícies que des de la Generalitat es farà, de forma immediata una important inversió per allotjar als equips de futbol del Magòria als terrenys de l'antic poliesportiu SEAT al carrer energia.

Des de la nostra associació, des de fa més d'un any, hem fet campanyes per tal de recuperar aquesta superfície per a la pràctica de l'esport i ens agrada molt que així sigui, tot esperant la construcció del poliesportiu que el nostre Ajuntament te planificat realitzar acomplint el pla d'actuació del nostre districte (pad) en aquesta legislatura municipal.

Ens agradaria com a associació poder reunir-nos amb vostès per sol·licitar que aprofitant aquesta inversió s'obri també un espai per tal que els veïns, sobre tot els joves, dels barris gaudeixin d'aquesta superfície. Creiem que seria molt adient aprofitar per tal de fer pistes poliesportives per tal que els equips del barri facin esport a la vegada que els clubs del Magòria esperen la renovació de Can Batlló. També pensem que amb una inversió mínima el servei podria ser molt gran.

Restem a la seva disposició per tal de reunir-nos i li preguem si no es vostè la persona adequada per adreçar-nos que ens indiqui on podem traslladar la nostra petició.

Ben atentament,

Associació de Veïns "Voluntaris de la Marina"
voluntariosdelamarina@gmail.com / voluntarisdelamarina@gmail.com
http://voluntariosdelamarina.blogspot.com

No hay comentarios: