jueves, 17 de abril de 2008

Associació d'Entitats Esportives La Magòria

Aquesta informació està extreta de la notícia publicada en aquesta adreça:

http://www.el3.org/noticies/noticia.php?p=1717

Les entitats usufructuaries de les instal·lacions esportives de Magòria, a la Bordeta, han decidit constituir-se en associació. S’ha creat en una marc de canvis, ja que totes les entitats que en formaran part es veuen afectades pel trasllat provisional de les instal·lacions al carrer Energia.

“Si fem una associació, tots junts podrem defensar millor els interessos comuns de totes les entitats”, comenta Jordi Suñé, president de la Societat Esportiva Mercat Nou Magòria, una de les entitats que formaran part de l’associació que s’anomenarà Associació d’Entitats Esportives La Magòria.

Els objectius són:
- veure quan es farà el trasllat
- com es portarà el tema de la nova instal·lació
- intentar participar en la mesura del possible en el seu projecte
-posteriorment en la seva gestió

“I de cara al futur també volem defensar plantejar-nos que la nova instal·lació aculli més activitats, com ara la petanca

“Totes les entitats estem en el mateix vaixell, per això vam creure que seria molt positiu crear aquesta associació”

1 comentario:

Guillermo dijo...

Cada día entiendo menos, no sé si me estoy quedando tonto, o me toman por tal. ¿ qué sentido tiene esta nueva asociación si en principio el traslado estaba previsto para septiembre?? ¿ de qué tienen miedo? nos la han vuelto a colar desde distrito, son una colla de incompetentes, ahora con esta asociación nos tendrán entretenidos peleándonos entre nosotros mientras ellos campan a sus anchas, o nos movemos ya o mejor dejarlo correr y que el barrio acabe por tener lo que les apetezca pero que lo luchen ellos, si el barrio no se pone las pilas a currar, y muy duro, prefiero dejar el tema y quedarme en casa más tranquilo, no me gusta predicar en el desierto, al final nos quedaremos con un mojón.