lunes, 31 de marzo de 2008

Carta a Nuria García García (consellera de Districte)

Hola amigas y amigos, os adjuntamos la carta que hemos escrito a Nuria García García, como sabéis consellera de Districte. Os informaremos de la respuesta:


Nuria,

Hemos detectado la siguiente noticia http://www.vilaweb.cat/www/elpunt/noticia?p_idcmp=2796867 y muchos vecinos estamos preocupados por no "participar" al menos en la comunicación del proyecto.

En la superfície del polideportivo hay árboles, una pineda y muchos más árboles que son más que cincuentenarios que a los vecinos nos gustaría que se conservasen.

Si puedes me gustaría que nos informaras del tema.

Hasta pronto y gracias,

Javier Cañete

2 comentarios:

Òscar Chic Giménez dijo...

Vull fer-mer essó d'aquesta notícia que surt avui a El Periódico. "L'antiga fàbrica Philips serà un centre de creació de dansa". Crec que els voluntaris de la Marina hem de felicitar sincerament a tota la gente que fa dansa de La Marina per la sort que tindran ja que ben a prop del futur, suposem, Poliesportiu La Marina, l'Institut de Cultura de BCN invertirà 2.16 millones de euros en rehabilitar un espai de l'antiga Phillips. D'altresn o tenim tanta sort i haurem d'esperar que la Generalitat pagui un lloguer i obres per què puguin gaudir de les instal·lacions gent que no és de la Marina i d'aqui un temps veurem si és possible que s'habiliti el Poliesportiu per què la gent de la Marina poguem fer esport. Quant seran: 3, 4, 5 anys?

Mònica Carrión dijo...

A qui més li hem de dir el que necessitem?

Quin pes tenen les nostres demandes?

Qui ens escolta quan els hi diem que volem un esportiu pel barri, que no tenim espai on practicar esport i que ens fa molta falta?



Aquells que van assegurar-ho en un moment molt oportú per a ells, avui sembla que han canviat d'opinió...


Amb qui han parlat els equips de Magòria que han conseguit el fa temps que demanem amb esforç els veïns i veïnes i sembla que no aconseguim?

Com diu l'Oscar,en el fons, afortunats ells que en breu començaran a veure les obres iniciar-se per al seu ús i benefici.

Als veïns només ens queda el regust amarg de les promeses no complertes per part dels polítics.